Anasayfa » Test Analiz Sistemi
İndirim Oranları
Kamu Kurum ve Kuruluşları, Diğer Üniversite Personeli %15 (Fakülteler ve MERLAB’da geçerlidir)
SEP Protokolü Yapılan Kuruluşlar %15 (Fakülteler, MERLAB ve SEM’de geçerlidir)
BTU Öğretim Elemanları %50 (MERLAB’da geçerlidir)
Karşılıklı İndirimli Test Protokolü Yapılan Kurum ve Kuruluşlar (BUTAL ve BUTEKOM) (Mütekabiliyet aranır) (En Fazla) % 25 (MERLAB’da geçerlidir)

İndirimler Fakülteler ve MERLAB’da test ve analiz hizmetlerinde, SEM’de eğitimlerde geçerlidir

Tüzel kişilerce yapılacak hizmet talepleri minimum ücretleri:
Eğitim ve Danışmanlık (Tam gün, mesai saati içi, KDV hariç) 2.000 TL
Eğitim ve Danışmanlık (Yarım gün, mesai saati içi, KDV hariç) 1.000 TL
Belirtilen ücretler minimum olup, eğitim/danışmanlık hizmetine göre arttırılabilir

BTÜ, Önceden Haber Vermeksizin Ücretleri ve/veya Ücretlendirme Sistemini Değiştirme Hakkına Sahiptir. Yalnızca bir kategoride indirim yapılır. İndirimler birleşitirilemez.

Detaylı bilgilendirme dökümanına erişmek için lütfen linki tıklayınız.







↑ Id Bölüm Test/Analiz/Cihaz Yöntem/İlgi Standart Birim Fiyat(TL) KDV Hariç
EEMTST008 Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Seminer/Kurs (Doç. Dr.) Ar-Ge 1 Gün 4000
EEMTST009 Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Seminer/Kurs (Prof. Dr.) Ar-Ge 1 Gün 5000
GMBTST001 Gıda Mühendisliği Bölümü Sütte donma noktası tayini TS EN ISO 5764 Adet 34
GMBTST002 Gıda Mühendisliği Bölümü Nem ya da kuru madde tayini TS EN ISO 712; TS 1129 ISO 1026; TS 1562; TS 3076-1; TS 3190 Adet 34
GMBTST003 Gıda Mühendisliği Bölümü Fırın (Kül) (1100°C) TS EN ISO 2171 Saat 28
GMBTST004 Gıda Mühendisliği Bölümü Nem Tayini OHAUS / MB45 Adet 34
GMBTST005 Gıda Mühendisliği Bölümü pH Metre, OHAUS - ST3100 TS 1728 ISO 1842, TS 774, TS 591 Adet 39
GMBTST006 Gıda Mühendisliği Bölümü Sıcaklık Taraması ANTON PAAR - MCR 302 Adet 118
GMBTST007 Gıda Mühendisliği Bölümü Gerinim (Strain) Taraması ANTON PAAR - MCR 302 Adet 118
GMBTST008 Gıda Mühendisliği Bölümü Frekans Taraması ANTON PAAR - MCR 302 Adet 95
GMBTST009 Gıda Mühendisliği Bölümü Viskozite ölçümü ANTON PAAR - MCR 302 Adet 56
GMBTST010 Gıda Mühendisliği Bölümü Santrifüj (Gerber) TS ISO 2446 Adet 78
GMBTST011 Gıda Mühendisliği Bölümü Su Aktivitesi Tayini NOVASINA AG / LABMASTER-AW Adet 28
GMBTST012 Gıda Mühendisliği Bölümü Sorpsiyon izotermi NOVASINA AG / LABMASTER-AW Adet 190
GMBTST013 Gıda Mühendisliği Bölümü TPA analizi Stable Micro System TA.HDPLUS Numune 140
GMBTST014 Gıda Mühendisliği Bölümü Tek bir tekstürel özelliğin belirlenmesi Adet 95
GMBTST015 Gıda Mühendisliği Bölümü Brix veya kırılma indisi/Otomatik Refraktometre, Kyoto KEM / RA-600 AOAC 932.12 Adet 22
GMBTST016 Gıda Mühendisliği Bölümü Yağ tayini TS EN ISO 659; TS EN ISO 2664 Adet 50
GMBTST017 Gıda Mühendisliği Bölümü Kurumaddede yağ tayini BUCHİ - E816 Adet 73
GMBTST018 Gıda Mühendisliği Bölümü Kjeldahl yöntemi ile azot tayini AOAC 991.20 Adet 95
GMBTST019 Gıda Mühendisliği Bölümü Alkol oranı BUCHİ / K-355 Adet 73
GMBTST020 Gıda Mühendisliği Bölümü Nitrat, nitrit, sülfat tayinleri Miranda, Espey and Wink 2001, Goguel, 1969 Adet 95
GMBTST021 Gıda Mühendisliği Bölümü Fosfor tayini Fontaine, 1942 Adet 73
GMBTST022 Gıda Mühendisliği Bölümü HMF analizi Hamzalıoğlu and Gökmen, 2018 Adet 118
GMBTST023 Gıda Mühendisliği Bölümü Vitamin A Bognar, 1986 Adet 146
GMBTST024 Gıda Mühendisliği Bölümü Vitamin E Rizzolo and Polesello, 1992 Adet 146
GMBTST025 Gıda Mühendisliği Bölümü Vitamin D3 Bognar, 1992 Adet 146
GMBTST026 Gıda Mühendisliği Bölümü Vitamin K Rizzolo and Polesello, 1992 Adet 146
GMBTST027 Gıda Mühendisliği Bölümü Şeker analizleri Taş and Gökmen, 2016 Adet 118
GMBTST028 Gıda Mühendisliği Bölümü Amino asit Kocadağlı, Özdemir and Gökmen, 2013 Adet 146