Anasayfa » Test Analiz Sistemi
İndirim Oranları
BTÜ araştırmacıları (Merkezi Araştırma Laboratuvarında yapılan işlemler için) %50
Kamu Tarafından Desteklenen Proje Kapsamındaki Test/Analiz/Cihaz Kullanımı %50
Diğer Üniversite ve Kamu Kurumları %25
Karşılıklı Protokol Yapılan Kuruluşlar (Mütekabiliyet aranır) %30
BTÜ, Önceden Haber Vermeksizin Ücretleri ve/veya Ücretlendirme Sistemini Değiştirme Hakkına Sahiptir.







↑ Id Bölüm Test/Analiz/Cihaz Yöntem/İlgi Standart Birim Fiyat(TL) KDV Hariç
GMBTST009 Gıda Mühendisliği Bölümü Viskozite ölçümü ANTON PAAR - MCR 302 Adet 50
GMBTST010 Gıda Mühendisliği Bölümü Santrifüj (Gerber) TS ISO 2446 Adet 70
GMBTST011 Gıda Mühendisliği Bölümü Su Aktivitesi Tayini NOVASINA AG / LABMASTER-AW Adet 25
GMBTST012 Gıda Mühendisliği Bölümü Sorpsiyon izotermi NOVASINA AG / LABMASTER-AW Adet 170
GMBTST013 Gıda Mühendisliği Bölümü TPA analizi Stable Micro System TA.HDPLUS Numune 125
GMBTST014 Gıda Mühendisliği Bölümü Tek bir tekstürel özelliğin belirlenmesi Adet 85
GMBTST015 Gıda Mühendisliği Bölümü Brix veya kırılma indisi/Otomatik Refraktometre, Kyoto KEM / RA-600 AOAC 932.12 Adet 20
GMBTST016 Gıda Mühendisliği Bölümü Yağ tayini TS EN ISO 659; TS EN ISO 2664 Adet 45
GMBTST017 Gıda Mühendisliği Bölümü Kurumaddede yağ tayini BUCHİ - E816 Adet 65
GMBTST018 Gıda Mühendisliği Bölümü Kjeldahl yöntemi ile azot tayini AOAC 991.20 Adet 85
GMBTST019 Gıda Mühendisliği Bölümü Alkol oranı BUCHİ / K-355 Adet 65
GMBTST020 Gıda Mühendisliği Bölümü Nitrat, nitrit, sülfat tayinleri Miranda, Espey and Wink 2001, Goguel, 1969 Adet 85
GMBTST021 Gıda Mühendisliği Bölümü Fosfor tayini Fontaine, 1942 Adet 65
GMBTST022 Gıda Mühendisliği Bölümü HMF analizi Hamzalıoğlu and Gökmen, 2018 Adet 105
GMBTST023 Gıda Mühendisliği Bölümü Vitamin A Bognar, 1986 Adet 130
GMBTST024 Gıda Mühendisliği Bölümü Vitamin E Rizzolo and Polesello, 1992 Adet 130
GMBTST025 Gıda Mühendisliği Bölümü Vitamin D3 Bognar, 1992 Adet 130
GMBTST026 Gıda Mühendisliği Bölümü Vitamin K Rizzolo and Polesello, 1992 Adet 130
GMBTST027 Gıda Mühendisliği Bölümü Şeker analizleri Taş and Gökmen, 2016 Adet 105
GMBTST028 Gıda Mühendisliği Bölümü Amino asit Kocadağlı, Özdemir and Gökmen, 2013 Adet 130
GMBTST029 Gıda Mühendisliği Bölümü Akrilamid Gökmen, Şenyuva, Acar and Sarıoğlu, 2005 Adet 130
GMBTST030 Gıda Mühendisliği Bölümü Organik asitler AOAC method 986.13 Adet 105
GMBTST031 Gıda Mühendisliği Bölümü PAH Janoszka, 2011 Adet 210
GMBTST032 Gıda Mühendisliği Bölümü Mikotoksin Rahmani, Jinap and Soleimany, 2009 Adet 150
GMBTST033 Gıda Mühendisliği Bölümü Toplam Bakteri Sayısı (Aerobik Mezofilik Bakteri Sayısı) Dökme Plak Yöntemi / FDA 2001-BAM: Aerobic Plate Count Numune 65
GMBTST034 Gıda Mühendisliği Bölümü Küf sayımı Yayma Plak Yöntemi / FDA 2001- BAM: Yeasts, Molds and Mycotoxins Numune 65
GMBTST035 Gıda Mühendisliği Bölümü Maya sayım Yayma Plak Yöntemi / FDA 2001- BAM: Yeasts, Molds and Mycotoxins Numune 65
GMBTST036 Gıda Mühendisliği Bölümü Küf Sayımı (Howard Lamı ile) Yayma Plak Yöntemi / FDA 2001-BAM: Yeasts, Molds and Mycotoxins Numune 45
GMBTST037 Gıda Mühendisliği Bölümü Staphylococcus aureus aranması Yayma Plak Yöntemi / FDA 2001-BAM: Staphylococcus aureus Numune 85
GMBTST038 Gıda Mühendisliği Bölümü Koliform sayımı (katı besiyeri) Dökme Plak Yöntemi / FDA 2002 -BAM: Enumeration of Escherichia coli and the Coliform Bacteria Numune 65